Gitte Hovmand

EKSAMINERET YOGALÆRER &

ÅNDEDRÆTS-TRÆNER

OM MIG

Gør noget godt for krop, sind og sjæl, prøv et af mine Hatha yogahold, Åndedrætshold, Restorativ yoga. 

Træk vejret bevidst 

SÅDAN STARTEDE DET:

En af mine drømme gik i opfyldelse da jeg i forår 2016 blev optaget på Dansk Yoga skole i Valby.  Der fulgte 2 intense år hvor jeg hver torsdag velfartede til Valby og sammen med mine medstuderende var jeg dybt begravet i yogaens verdens, med analyser og diktater af yogastillinger, anatomi, åndedræts øvelser og filosofi. Pludseligt var 2 år gået og over 850 helt vidunderlige fordybende timers undervisning tilbagelagt.
 
Jeg var utrolig glad da jeg fredag d. 8 juni 2018 kunne kalde mig examineret yogalærer. 

Min egen tid til yoga, startede især i 2011, hvor jeg flyttede til Valby, jeg gik til yoga i FW i Valby og jeg var så heldig at møde en utroligt dygtig og passioneret yogalærer, - Nadja - som formåede at skabe dette hel særlige ”yogarum” – dette på trods af, at det var i et træningscenter. Jeg gik til yoga hos Nadja så ofte jeg kunne. Mærkede hvordan min krop, sind og sjæl, gradvist faldt til ro. Jeg var helt solgt til yogaen og dér blev plantet et frø i mit sind, idet jeg flere gange overvejede muligheden for selv at blive yogalærer, selv at kunne formidle og undervise andre yoga.  Namesté -
 
I dag bor jeg sammen med min dejlige mand i Frederikssund, jeg underviser i yoga både i Skibby og Frederikssund (se mere under hold). Foruden min tid som yogalærer har en vidunderlig deltidsstilling i Skibby Kirke, hvor jeg arbejder som Kordegn og Kirkesanger.
 
Februar 2019 færdig uddannet Åndedrætstræner hos Liselotte Larsen fra "Øjeblik" - www.liselottelarsen.dk 

Maj 2019 afsluttet efteruddannelse i Restorativ Yoga hos Sussie Jensen fra www.jensen-yoga.dk 

Gitte Hovmand

Eksamineret Yogalærer &

Åndedrætstræner

" BE HAPPY - BE HEALTHY - ​BE ALIVE "

Kategorier

  • Facebook - Hvid Circle
  • LinkedIn - Hvid Circle